Mai multi membri ai clanului interlop Caran, inarmati cu doua pistoale, sabii, topoare si bate, au navalit intr-o locuinta din localitatea Buftea, unde au atacat trei tineri si au distrus aproape toata casa. In urma cu cateva nopti, aproximativ 20 d
Mai multi membri ai clanului interlop Caran, inarmati cu doua pistoale, sabii, topoare si bate, au navalit intr-o locuinta din localitatea Buftea, unde au atacat trei tineri si au distrus aproape toata casa. In urma cu cateva nopti, aproximativ 20 de persoane, printre care Aurel si Constantin a lu' Caran, au navalit pur si simplu peste persoanele respective, acestea neavand cum sa risposteze. In urma atacului, doua dintre victime au fost internate la Spitalul Universitar Central, iar alta la Spitalul Grivita. Interesant este ca pana in prezent, Politia Buftea nu a ajuns la locul faptei, nici macar pentru a fotografia pagubele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.