Naniero Investments Limited a lansat oferta publica de preluare a companiei Rolast. Oferta publica de preluare a fost lansata pentru un numar de 206.385.493 actiuni, reprezentand 66,99% din capitalul social al companiei. Pretul pe care il ofera fondu
Naniero Investments Limited a lansat oferta publica de preluare a companiei Rolast. Oferta publica de preluare a fost lansata pentru un numar de 206.385.493 actiuni, reprezentand 66,99% din capitalul social al companiei. Pretul pe care il ofera fondul este de 0,0675 lei pe actiune. Fondul Naniero detine deja un pachet de control de 33,01% din Rolast, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti. In plus, conform comunicatului, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat oferta publica a administratorului de fonduri mutuale Naniero Investments Ltd.
Oferta se deruleaza in perioada 8 august - 28 august 2006. Orice subscriere este revocabila pana in ultima zi a ofertei, documentul de oferta putand fi consultat la sediul oricarui intermediar autorizat de CNVM, inclusiv la sediul intermediarului ofertei, Societatea de Servicii de Investitii Financiare EFG Eurobank, pe toata perioada de derulare a ofertei.
Din suma oferita de fond pentru pachetul de actiuni, se va scadea impozitul, in cazul in care acesta este retinut de intermediarul ofertei si comisioanele si costurile aferente tranzactionarii si a platii pretului.
Compania Rolast are ca obiect de activitate cercetarea si proiectarea articolelor tehnice si industriale din cauciuc si vanzarea acestora.
Actiunile companiei sunt tranzactionate la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti din data de 5 iulie 2000.
In structura actuala a actionariatului, Naniero Investments Limited detine 33,01%, iar Romanian Investments Fund detine 27,59% din capitalul social al companiei. Naniero Investments Limited este o companie cu raspundere limitata cu sediul in Cipru. Capitalul social subscris este de 5.000 de lire cipriote, iar cel varsat este de 1.000 lire cipriote.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.