Conditiile de acordare a ajutorului financiar pentru elevii saraci se vor inaspri. Ministerul Educatiei a elaborat un proiect de hotarare de guvern prin care modifica HG nr.1488/2004 privind aprobarea criteriilor si a cuantumului sprijinului financi
Conditiile de acordare a ajutorului financiar pentru elevii saraci se vor inaspri. Ministerul Educatiei a elaborat un proiect de hotarare de guvern prin care modifica HG nr.1488/2004 privind aprobarea criteriilor si a cuantumului sprijinului financiar ce se acorda elevilor in cadrul Programului national de protectie sociala „Bani de liceu“. Sprijinul financiar, care consta in sume alocate lunar de la bugetul de stat, se adreseaza elevilor care urmeaza, la cursuri de zi, invatamantul liceal sau profesional si care se afla in intretinerea familiilor al caror venit brut lunar pe membru de familie, realizat in ultimele 3 luni anterioare depunerii dosarului, este de maximum 150 RON.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.