Societatea Loulis Romania intentioneaza sa desfiinteze un post de vicepresedinte al Consiliului de Administratie. Conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, actionarii societatii vor discuta in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor
Societatea Loulis Romania intentioneaza sa desfiinteze un post de vicepresedinte al Consiliului de Administratie. Conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, actionarii societatii vor discuta in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 30 august, desfiintarea postului ocupat pana la finele lunii iunie de Nikolaos Voudouris. El a ocupat, din 2001, functia de director de productie in cadrul Loulis Romania, iar in 2004 a fost numit presedinte. In urma hotararilor AGA din luna aprilie a acestui an, Nikolaos Voudouris a devenit vicepresedinte al Consiliului de Administratie, locul sau la conducerea companiei fiind luat de Konstantinos Loulis. Dupa aprobarea desfiintarii postului, compania va avea un singur vicepresedinte, Stefanos Krommydas, numit tot in cadrul AGA din luna aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.