Comportamentul lui Carlos a fost prezentat si de mass-media straina, inclusiv de marile agentii de presa. Publicatia portugheza "Mais Futebol" a descris incidentul de la Bucuresti si a notat ca "portarul Carlos este acuzat de agresiune de un fotorepo
Comportamentul lui Carlos a fost prezentat si de mass-media straina, inclusiv de marile agentii de presa. Publicatia portugheza "Mais Futebol" a descris incidentul de la Bucuresti si a notat ca "portarul Carlos este acuzat de agresiune de un fotoreporter". Cotidianul britanic "The Guardian" a preluat stirea de la "Reuters" si a scris despre lovitura aplicata de Carlos unui fotoreporter de la "Gazeta Sporturilor". "Portarul portughez de la Steaua, Carlos Fernandez, a stricat aparatul foto al unui fotoreporter in timpul mansei secunde a celei de-a doua runde preliminare, impotriva formatiei slovene Gorica", scrie "The Guardian", care continua: "Imagini televizate il arata pe portar lovind aparatul foto ce apartinea unui fotoreporter, in timp ce acesta incerca sa-l fotografieze pe Carlos pe banca de rezerve, dupa ce jucatorul isi sucise glezna la incalzire". "The Guardian" mai noteaza ca "luna trecuta, Carlos a acuzat jurnalistii romani, sustinand ca au o <<atitudine ostila>> impotriva sa deoarece este strain.
Jucatorii Stelei si-au exprimat sustinerea fata de portar, refuzand, de asemenea, sa vorbeasca cu presa locala in ultimele trei saptamani". Incidentul de la Bucuresti a mai fost relatat de Fox Sports din Australia, cu ajutorul AFP. De asemenea, gestul lui Carlos a ajuns si in Africa de Sud, prin site-ul "SuperSoccer". (MIG)
Ziaristi agresati de Carlos si Meme!
Portarul portughez a injurat un fotoreporter de la "Gazeta Sporturilor", l-a bruscat si i-a lovit aparatul, in timp ce managerul general al "militarilor" a apelat la injurii, jigniri si amenintari fata de alti doi angajati ai cotidianului respectiv
Portarul stelist Carlos Alberto Fernandes, care a urmarit meciul cu ND Gorica de pe banca de rezerve, a fost protagonistul unui incident la pauza, cand l-a bruscat pe Alex Nicodim, fotoreporter la "Gazeta Sporturilor", lovind aparatul folosit de acesta. Desi a fost trecut pe foaia de joc si a iesit la incalzire, Carlos nu a jucat deoarece a suferit o entorsa la glezna stanga. Portarul portughez a urmarit meciul, cu gheata la picior, pe banca de rezerve. In pauza meciului, Nicodim s-a apropiat de Carlos, dorind sa fotografieze piciorul accidentat al acestuia. Carlos s-a ridicat nervos de pe banca de rezerve si a lovit aparatul fotoreporterului. Dupa cateva minute de la acest incident, langa banca de rezerve a aparut si managerul general de la FC Steaua, Mihai Stoica. Doi dintre colegii lui Nicodim, redactorul Razvan Rotaru si fotoreporterul Mihai Stetcu, i-au relatat lui Stoica incidentul cu portarul Carlos, moment in care oficialul stelist i-a injurat! La meci au asistat si parintii lui Carlos.
Becali: "Nu-l educ eu pe Carlos!"
Gigi Becali, patronul gruparii din Ghencea, n-a dorit sa comenteze incidentul. "Fiecare doarme asa cum isi asterne. Nu am eu timp sa ma ocup de educatia lui Carlos", a spus Gigi Becali. In schimb, antrenorul Cosmin Olaroiu l-a aparat pe portar, desi n-a fost de fata la incident. "Nu cred ca a plecat Carlos de pe banca de rezerve ca sa sparga aparatul cuiva. Probabil l-au provocat, ca de obicei, l-au agasat", a spus Olaroiu.
Stoica a raspuns pe Internet
Mihai Stoica a comentat incidentul pe site-ul oficial al clubului din Ghencea, transformandu-l intr-un atac la adresa "Gazetei Sporturilor" si a redactorului-sef Catalin Tolontan. Sub titlul "Prin minciunile pe care publica, Tolontan jigneste suporterii Stelei", Stoica spune, printre altele, ca este nevinovat, la fel ca si Carlos si ca "Gazeta Sporturilor" duce o campanie continua de denigrare a clubului din Ghencea.
Stoica a afirmat ca dupa ce un fotoreporter "l-a agresat pe Carlos in timpul pauzei, supunandu-l unei sedinte foto prelungite fara permisiunea oficialilor Stelei de a patrunde in zona bancii de rezerve", a intervenit si le-a cerut colegilor acestuia sa inceteze provocarile si sa arate mai mult respect portarului stelist. Meme a mai precizat ca atacurile la adresa portarului portughez il fac pe Carlos sa regrete cateodata ca a ales sa joace in Romania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.