Florin Marin, antrenorul Jiului, a declarat ca echipa pe care o pregateste va aborda urmatoarele doua meciuri, cu Rapid, din deplasare, si Dinamo, de pe teren propriu, la victorie. "Pentru o echipa care se respecta, este normal sa abordeze meciurile
Florin Marin, antrenorul Jiului, a declarat ca echipa pe care o pregateste va aborda urmatoarele doua meciuri, cu Rapid, din deplasare, si Dinamo, de pe teren propriu, la victorie. "Pentru o echipa care se respecta, este normal sa abordeze meciurile la victorie. Nu conteaza ca jucam cu Dinamo sau cu oricare alta echipa, obiectivul este acelasi: victoria. Asa ca in cele doua meciuri grele cu Rapid si Dinamo nu ne gandim la alta varianta", a afirmat Florin Marin. Acesta nu va putea conta in meciul de maine, cu Rapid, pe serviciile lui Ad. Ilie, Marinica si Paleacu - suspendati si Lungan - accidentat. Jiul a debutat prost in acest campionat, 0-1 cu FC Arges la Alba Iulia (meci considerat a fi pe teren propriu) in prima etapa din Liga I. Rezultatul l-a facut pe patronul Alin Simota sa declare ca Jiul nu va aduna mai mult de doua puncte in primele patru etape. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.