In mijlocul verii, consilierii locali voteaza rectificari bugetare pentru deszapezire. si asta pentru ca, in ultima sedinta de consiliu, s-a prevazut rectificarea de buget, unul dintre puncte referindu-se la lucrarile efectuate de catre Salubriserv i
In mijlocul verii, consilierii locali voteaza rectificari bugetare pentru deszapezire. si asta pentru ca, in ultima sedinta de consiliu, s-a prevazut rectificarea de buget, unul dintre puncte referindu-se la lucrarile efectuate de catre Salubriserv in iarna precedenta. Suma inscrisa in proiectul de rectificare este de 14 miliarde de lei vechi, iar proiectul de modificare a obtinut votul pozitiv al alesilor locali. si asta, in ciuda numeroaselor voci care s-au aratat impotriva. "Votam 14 miliarde din totalul de 22, dar solicitam o expertiza neutra asupra corectitudinii datelor tehnice prezentate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.