Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii a lansat la sfarsitul lunii iulie Produsul de finantare ECOAMBIENT destinat sustinerii pensiunilor turistice rurale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. P
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii a lansat la sfarsitul lunii iulie Produsul de finantare ECOAMBIENT destinat sustinerii pensiunilor turistice rurale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Produsul ECOAMBIENT asigura o finantare de pana la 100.000 RON si permite utilizarea sumelor atat pentru dotarea, evaluarea si atestarea pensiunilor turistice, cat si pentru sustinerea activitatilor curente. Creditul se intinde pe o perioada cuprinsa intre 24 si 60 de luni cu o dobanda variabila incepand de la 10% pe an. Coordonatorul Programului de Dezvoltare Comunitara ECOAMBIENT este societatea Chs Electronics din Bucuresti.
FNGCIMM a fost infiintat in 2001 si are ca actionar unic statul roman, reprezentat de Agentia Nationala pentru IMM si Cooperatie. La finele lunii iunie, capitalul sau social se ridica la valoarea de 198,99 milioane de lei.
Beneficiari eligibili ai Fondului sunt persoanele fizice/asociatiile familiale autorizate sa desfasoare activitati economice, precum si persoanele juridice care au un numar mediu anual de salariati mai mic de 250, cifra de afaceri anuala de pana la 50 milioane de euro si active totale de pana la 43 milioane de euro.
In plus, beneficiarii eligibili trebuie sa aiba capital social majoritar privat, capacitate de rambursare a obligatiilor de plata asumate si sa nu figureze cu datorii restante la bugetul de stat sau la banci.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.