de complicitate, caci numai ele stiu, cu adevarat, de ce sunt atat de apropiate.
Este o pasiune pe care a cultivat-o inca din anii copilariei si care o rasplateste prin bucuria pe care o resimte ori de cate ori priveste sutele de jucarii adunate
de complicitate, caci numai ele stiu, cu adevarat, de ce sunt atat de apropiate.
Este o pasiune pe care a cultivat-o inca din anii copilariei si care o rasplateste prin bucuria pe care o resimte ori de cate ori priveste sutele de jucarii adunate de-a lungul vietii sale. "Am foarte multe jucarii pastrate in casa parinteasca, din anii copilariei. Dar papusile din portelan m-au atras in mod deosebit. Prima papusa o am intacta de cand aveam sase ani. Imi sunt dragi absolut toate, fiecare are ceva deosebit, o expresie a fetei, combinata cu imbracamintea. La cele de acasa le spal hainele, le repar daca este nevoie. Singurele carora le-am schimbat hainele sunt doua, pupaciosii, pentru care am facut comanda de haine de miri, la o casa de moda", ne-a marturisit Lacramioara, care vorbeste cu patima despre colectia ei. Nu a avut niciodata curiozitatea sa stie cate papusi are. "Nu vreau sa stiu cate am. Sunt sute. Voi mai cumpara si altele. Fetele papusilor exprima atata puritate, inocenta, ca nu ma pot abtine sa nu le cumpar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.