In plina perioada de vacanta, cand toata lumea se destinde la mare, la munte sau prin strainatate, traditionala seara de gala a acordarii premiilor VIP pentru luna iulie a reusit performanta de a strange miercuri seara, la Hotelul Phoenicia, un numar
In plina perioada de vacanta, cand toata lumea se destinde la mare, la munte sau prin strainatate, traditionala seara de gala a acordarii premiilor VIP pentru luna iulie a reusit performanta de a strange miercuri seara, la Hotelul Phoenicia, un numar record de vedete. Unele chemate cu scop precis, acela de a-si ridica diplomele, altele invitate din dorinta gazdelor si a celorlalti de a le avea alaturi la un party pe care lumea mondena bucuresteana il asteapta luna de luna cu placere.
A fost o luna a lui Cuptor in care configuratia astrala, sa zicem, i-a favorizat in plan profesional pe oamenii de valoare. Pe cei inzestrati cu talent, dar care au inteles ca drumul spre succes inseamna si tenacitate, seriozitate, rigoare. Premiul la sectiunea mass-media a fost acordat echipei "Gazeta Sporturilor" pentru cresterea tirajului, iar Radu Paraschivescu i-a inmanat diploma si traditionala cutie cu vin directorului Ovidiu Ioanitoaia, un jurnalist care, in general, prefera sa fie numit profesionist, nu sef de gazeta. Dan Negru a "impuscat" premiul special, pentru ca special este si el in emisiunea sa de la Saint Tropez, iar simpaticul moderator nu a ratat ocazia de a-i lauda pe sportivi, cei mai dragi invitati din productiile prezentate de el, deloc putine la numar si toate "prevazute" cu un numar mare de oameni in platou... si pentru ca pe cei din lumea sportului ii apreciaza cel mai mult Dan Negru, gazdele Cristian Brancu si Gianina Corondan l-au adus pe arbitrul Ion Craciunescu sa-i fie anuntator acestuia!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.