- Actionarii Carbochim au aprobat, in AGA Ordinara si Extraordinara din 30 noiembrie, contractarea unui credit de investitii in valoare de un milion de euro in vederea achizitiei unui teren. Creditul va fi garantat prin ipoteca acestui teren si a alt
- Actionarii Carbochim au aprobat, in AGA Ordinara si Extraordinara din 30 noiembrie, contractarea unui credit de investitii in valoare de un milion de euro in vederea achizitiei unui teren. Creditul va fi garantat prin ipoteca acestui teren si a altor active.
- Banca Comerciala Carpatica a anuntat ca, in perioada 30 noiembrie - 10 decembrie 2006, incepe plata primului cupon pentru obligatiunile corporative emise in luna iulie. Valoarea acestuia este 4,254657 lei/obligatiune. Dreptul de a incasa contravaloarea cuponului il au toti detinatorii inregistrati in Registrul de obligatiuni la data de 27 noiembrie 2006.
- Valoarea tranzactiilor pe piata Rasdaq a fost saptamana trecuta de 18,4 mil. lei. Indicele RAQ-I, al societatilor listate la categoria I, a avut o crestere de 2,32%, conform datelor Intercapital Invest, in timp ce indicele Compozit a avut o crestere de 1,04%. Miercuri a fost tranzactionat 3,5% din capitalul social al Mittal Steel, la pretul de 22,5 lei pe actiune. Vanzatorul a fost SIF Moldova, care a cedat 20% din detinere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.