Antrenorul lui "Poli", Sorin Cartu (foto), s-a intalnit marti seara, la un club din Timisoara, cu unii dintre fostii mari jucatori ai echipei banatene. Cartu i-a invitat la cina, printre altii, pe Emerich Dembrovschi, Romica Petrescu, Stelian Anghel,
Antrenorul lui "Poli", Sorin Cartu (foto), s-a intalnit marti seara, la un club din Timisoara, cu unii dintre fostii mari jucatori ai echipei banatene. Cartu i-a invitat la cina, printre altii, pe Emerich Dembrovschi, Romica Petrescu, Stelian Anghel, Dan Lata si Viorel Visan, cu care a discutat despre actuala echipa a lui "Poli" si despre ceea ce trebuie facut pentru ca Timisoara sa revina in prim-planul fotbalului romanesc. Dupa cum anunta site-ul oficial al gruparii de pe Bega, la intalnire au mai participat Paul Cazan, Florin Batranu si Valentin Velcea, toti angajati ai lui "Poli". Discutiile au avut loc dupa meciul amical pe care "Poli" l-a incheiat la egalitate, scor 0-0, cu Calor Timisoara (Liga a III-a). La meciul disputat pe terenul secund al Complexului "Dan Paltinisanu", Cartu a inceput cu Zimmermann - Badoiu, Scutaru, S. Radoi, Latovlevici - Naidin, Soporan - Bus, Torje, M. Oprea - Gluscevic (au mai jucat Axente, Straut, Galan, Siminic si Rivis). "Poli" va juca sambata, in etapa a 2-a din Liga I, la Pitesti, cu FC Arges. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.