Compania Rompetrol Rafinare Constanta ar putea participa la majorarea capitalului social a doua companii din grup. Conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, actionarii Rompetrol vor decide, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare,
Compania Rompetrol Rafinare Constanta ar putea participa la majorarea capitalului social a doua companii din grup. Conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, actionarii Rompetrol vor decide, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare, participarea companiei la majorarea de capital a societatii Rompetrol Downstream cu suma de 30 milioane dolari, si la majorarea capitalului Rom Oil, cu un aport de 10 milioane de dolari. In plus, actionarii vor vota modificarea imputernicirilor acordate persoanelor cu drept de semnatura a oricaror documente legate de Contractul de faciliate acordat de BRD SocGen, in valoare de 65 de milioane de dolari. Conform comunicatului companiei, dreptul de prima semnatura apartine directorului general al societatii, Cosmin Gabriel Cocean, care va putea fi inlocuit de presedintele Consiliului de Administratie, Alexandru Nicolciou si de directorul general adjunct, Vasile Cosmin Turcu. Semnatura secundara vor avea Giani Iulian Kacic, director economic si Gheorghe Gusu, director financiar. Data de inregistrare a actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile AGEA a fost stabilita la 14 septembrie 2006, conform datelor din comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.