Cum e si normal, fanii de peste tot, dar mai ales din SUA cauta cu disperare informatii despre noul sezon. In afara de informatiile oficiale exista si cautatele "spoilers", informatii despre o productie inainte de aparitia acesteia. Adevarul TV va pr
Cum e si normal, fanii de peste tot, dar mai ales din SUA cauta cu disperare informatii despre noul sezon. In afara de informatiile oficiale exista si cautatele "spoilers", informatii despre o productie inainte de aparitia acesteia. Adevarul TV va prezinta o selectie de stiri si detalii "rasuflate" de membrii echipei care lucreaza la cel de-al treilea sezon al "Lost".
Pentru ca spre sfarsitul sezonului 2 scenaristii au omorat doua dintre personajele feminine, Ana-Lucia si Libby, in noua serie vor exista doua noi personaje feminine. Unul dintre ele va fi interpretat de Elizabeth Mitchell (foto), cunoscuta mai ales pentru rolul amantei Angelinei Jolie in "Gia". Personajul lui Mitchell, Julliet, va fi o noua atractie pentru Jack, scenaristii declarand pentru revista oficiala a serialului ca noua serie se va concentra mai mult pe povesti de dragoste. Existenta personajului lui Mitchell va simplifica greutatea alegerii dintre Jack si Sawyer pentru Kate. Una dintre sursele de "spoilers" afirma ca frumoasa criminala va alege in primele sase episoade. Julliet este insa una dintre Ceilalti. Exista sanse mari insa ca aceste doua informatii sa intre in categoria celor false, "scapate" chiar de producatori. Unul dintre subiectele centrale va fi captivitatea lui Kate, Jack si Sawyer. Abia in aceasta serie vom afla mai multe detalii despre misteriosul fost ingrijitor al trapei, Desmond, la fel cum se vor mai clarifica si trecutul lui Eko si al lui Locke, despre care scenaristul spune ca va fi complet schimbat in noul sezon.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.