municipalitatea inaugureaza piata de gros. Rezultatele sondajului arata ca acesta este ultimul lucru pe care si-l doresc timisorenii de la administratia locala. La intrebarea "care ar fi ultimul lucru pe care l-ati rezolva daca ati fi primarul Timiso
municipalitatea inaugureaza piata de gros. Rezultatele sondajului arata ca acesta este ultimul lucru pe care si-l doresc timisorenii de la administratia locala. La intrebarea "care ar fi ultimul lucru pe care l-ati rezolva daca ati fi primarul Timisoarei?", piata de gros aduna cele mai multe optiuni, peste 20%. Utilitatea acesteia este insa indiscutabila, pentru ca angrosistii vor parasi in sfarsit celelalte piete ale orasului, sufocate, pana acum, in favoarea micilor producatori. Fondurile pentru constructia pietei provin, in cea mai mare parte, de la guvernul german: 2,5 milioane de euro, rambursabili. Contributia financiara a municipalitatii este de 1,7 milioane de euro. "Era normal ca intr-o tara cu un asemenea potential agricol sa existe o astfel de piata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.