"Obligatoriu la dreapta" sunt numai cateva dintre indicatoarele greu de observat in anumite locuri ale Capitalei.

Printre crengi se vede "Cedeaza trecerea" si "Obligatoriu la dreapta"
Pe soseaua stefan cel Mare, indicatoarele sunt v
"Obligatoriu la dreapta" sunt numai cateva dintre indicatoarele greu de observat in anumite locuri ale Capitalei.

Printre crengi se vede "Cedeaza trecerea" si "Obligatoriu la dreapta"
Pe soseaua stefan cel Mare, indicatoarele sunt vizibile, dar daca te duci pe stradutele ce intersecteaza aceasta sosea, risti sa nu mai stii sa te intorci si, pe deasupra, sa mai si incalci cateva reguli de circulatie. Astfel, la intersectia strazii Viesparilor cu stefan cel Mare, vizavi de Spitalul Colentina, indicatorul "Cedeaza trecerea" si sub el cel care arata "Obligatoriu la dreapta" sunt greu de observat. La cateva sute de metri mai incolo, la iesirea de pe strada Despot Voda, aceleasi indicatoare - aceeasi problema. soferii merg pe dibuite si isi dau cu presupusul referitor la interdictiile din zona. "Eu, oricum nu am vazut semnul, dar am intuit ca am cedeaza", ne-a spus un conducator auto. "si bine ca o iau la dreapta si ca nu aveam treaba spre stanga, la Perla, ca as fi facut stanga si poate imi luam si amenda", ne-a mai recunoscut soferul. Situatia nu este mai buna nici la intrarea dinspre soseaua Magurele pe soseaua Alexandriei, unde, la fel, trebuie cedata trecerea celor care vin pe soseaua Alexandriei, dar asta se presupune, caci indicatorul e ascuns.

Stationarea interzisa e in pom
Foarte multe indicatoare acoperite de crengile copacilor sunt cele de "Stationare interzisa" si "Parcare interzisa". Asta spre nefericirea soferilor care-si pot lua astfel usor amenda. "Trebuie sa ma uit printre pomi sa vad daca am voie sa las masina aici, ca nu vor ei sa puna semnele cum trebuie, cred ca intentionat le si pun asa", ne-a explicat revoltat un sofer. O problema o reprezinta si indicatoarele care arata trecerea de pietoni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.