("Miami Vice"), respectiv 20,5 milioane de dolari in saptamana care tocmai s-a incheiat ("Piratii din Caraibe"), vor intra si in cinematografele de la noi in aceasta luna. Primul de pe lista este "Miami Vice", care va avea premiera maine la Hol
("Miami Vice"), respectiv 20,5 milioane de dolari in saptamana care tocmai s-a incheiat ("Piratii din Caraibe"), vor intra si in cinematografele de la noi in aceasta luna. Primul de pe lista este "Miami Vice", care va avea premiera maine la Hollywood Multiplex, CinemaPro si Movieplex Cinema Plaza din Bucuresti. Filmul a fost realizat pe scheletul celebrului serial din 1984, cu Don Johnson si Philip Michael Thomas in rolurile principale, care a rulat cu succes la televiziune cinci sezoane. Dupa actiune si nervi intinsi la maximum, aproape de jumatatea lui august va veti intalni cu Anthony Hopkins, in "Cel mai rapid motor din lume", firul povestii fiind plasat la capatul lumii, in Noua Zeelanda a anilor '60. Pe 11 august mai sunt programate alte trei filme: doua comedii si un thriller. Adam Sandler isi va schimba viata cu ajutorul unei telecomenzi universale in "Click - Zapand prin viata", iar fermecatoarea Catherine Deneuve este Regina Eugenia, stapanitoare peste o tara imaginara din Europa ("Surprize la Palatul Regal").


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.