dusmanilor, presedintele Fidel Castro si-a anuntat compatriotii, prin intermediul unui nou mesaj, ca se simte bine si ca are un "moral bun". Vor mai trece insa "multe zile" inaintea unui diagnostic fiabil, mai spune comunicatul, citit de un prezentat
dusmanilor, presedintele Fidel Castro si-a anuntat compatriotii, prin intermediul unui nou mesaj, ca se simte bine si ca are un "moral bun". Vor mai trece insa "multe zile" inaintea unui diagnostic fiabil, mai spune comunicatul, citit de un prezentator al televiziunii. "Moral, sunt perfect bine si este important ca in tara totul sa mearga si sa continue sa mearga bine", le-a transmis El Lider Maximo cubanezilor in ziua urmatoare "proclamatiei" prin care a anuntat predarea provizorie a prerogativelor fratelui sau Raul.
Expertii medicali sunt totusi unanimi in privinta riscurilor pe care le presupune complicata operatie intestinala pentru un om in varsta de 80 de ani. Sursele respective considera ca presedintele cubanez va avea nevoie de mai multe luni de repaos total, pentru a se reface dupa interventie. In pofida comunicatelor linistitoare si a eforturilor guvernului de la Havana de a linisti populatia in privinta starii de sanatate a presedintelui, ingrijorarea cuprinsese, marti, insula, unde, de aproape o jumatate de secol, viata politica a fost dominata de Castro, comenteaza Reuters.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.