Jandarmeria Romana a trimis instiintari catre LPF, FRF, Dinamo si FC National, in care a semnalat comportamentul neadecvat al suporterilor dinamovisti, cerand depunctarea „ros-albilor“, potrivit noilor regulamente disciplinare ale UEFA.
Jandarmeria Romana a trimis instiintari catre LPF, FRF, Dinamo si FC National, in care a semnalat comportamentul neadecvat al suporterilor dinamovisti, cerand depunctarea „ros-albilor“, potrivit noilor regulamente disciplinare ale UEFA. Cum fanii „cainilor“ au scandat injurii care se aud la fiecare meci, este posibil ca, in acest ritm, Steaua, Dinamo si Rapid sa termine cu punctaj negativ, in timp ce echipele fara suporteri, cum ar fi Gloria Bistrita, ar putea sa lupte pentru titlu.

UEFA a anuntat noile prevederi disciplinare in cazul manifestarilor rasiste si discriminatorii, incluse in ultima versiune a Regulamentelor Disciplinare, care vor intra in vigoare din sezonul 2006-2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.