Bancnota de 5.000 de ruble a fost introdusa din nou in circulatie, dupa ce mai fusese folosita in perioada crizei financiare din 1998. Valoarea bancnotei este de 186 de dolari sau 146 de euro. Autoritatile rusesti insista ca motivul reintroducerii ba
Bancnota de 5.000 de ruble a fost introdusa din nou in circulatie, dupa ce mai fusese folosita in perioada crizei financiare din 1998. Valoarea bancnotei este de 186 de dolari sau 146 de euro. Autoritatile rusesti insista ca motivul reintroducerii bancnotei este starea buna a economiei rusesti. Astfel, asa cum economiile puternice ale lumii au bancnote de 100 de dolari sau de 200 si 500 de euro, si Rusia o va avea pe cea de 5.000 de ruble. Totusi, analistii straini spun ca introducerea unei bancnote cu valoare nominala mai mare este mai degraba o manifestare a inflatiei, care este asociata cu cresterea veniturilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.