principala grija care il framanta pe antrenorul Cosmin Olaroiu este lipsa de concentrare a jucatorilor sai. Antrenorul nu poate uita ca si in trecut Steaua a mai avut astfel de probleme, cu echipe precum Heerenveen si Zeleznik, in fata carora a pierd
principala grija care il framanta pe antrenorul Cosmin Olaroiu este lipsa de concentrare a jucatorilor sai. Antrenorul nu poate uita ca si in trecut Steaua a mai avut astfel de probleme, cu echipe precum Heerenveen si Zeleznik, in fata carora a pierdut acasa, dupa ce invinsese in deplasare la o diferenta de doua goluri. "Nu trebuie sa ne gandim la avantajul de 2-0, pentru ca am mai facut ispravi de astea, in primavara, cu Heerenveen, si acum doi ani, cu Zeleznik. Cea mai mare problema la acest joc este concentrarea", a declarat tehnicianul, care este indecis daca sa-i trimita in teren pe jucatorii care in tur au primit cartonase galbene. Este vorba despre Paraschiv si Petre Marin, care, in caz de recidiva, ar putea fi suspendati pentru confruntarea cu belgienii de la Standard Liege, din turul urmator.

Vrea informatii de la Marius Niculae
Cum calificarea Stelei pare deja rezolvata, Olaroiu a spus ca nu va ezita sa-l contacteze pe fostul dinamovist Marius Niculae, pentru a cere date despre vicecampioana Belgiei, echipa la care atacantul a jucat in sezonul trecut. "Mai avem si alte surse. A fost si Catalin (n.r. - antrenorul secund Catalin Necula) si i-a vazut in partida cu Lokeren, ii vom vedea si la partida cu Charleroi si vom strange toate datele necesare pana miercurea viitoare. Este o echipa noua, cu multi nou-veniti, dar meciul trebuie tratat cu maximum de seriozitate", a precizat Oli.

Slovenii nu mai cred in calificare
Fotbalistii de la ND Gorica au sosit la Bucuresti ieri-dimineata, atmosfera din sanul lotului sloven nefiind prea optimista. Mijlocasul Enes Demirovici, care a mai fost in Romania in 1997, cand Gorica a fost invinsa in Cupa UEFA de Otelul Galati, nu crede ca echipa sa mai are sanse de calificare, dupa infrangerea suferita in tur: "Fotbalul poate fi uneori surprinzator. Sper sa jucam mai bine decat in primul meci.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.