taranii din satul Hreasca, comuna Coroiesti, judetul Vaslui, vor avea acces la internet si astfel vor putea comunica mai usor cu cei apropiati. Pana la sfarsitul acestui an, in satul Hreasca din comuna Coroiesti va fi infiintat un telecentru care va
taranii din satul Hreasca, comuna Coroiesti, judetul Vaslui, vor avea acces la internet si astfel vor putea comunica mai usor cu cei apropiati. Pana la sfarsitul acestui an, in satul Hreasca din comuna Coroiesti va fi infiintat un telecentru care va deservi un numar de aproximativ 450 de persoane cu domiciliul in acest sat, izolat de restul comunei mai tot timpul anului. Satul Hreasca este unul dintre cele mai vitregite sate ale judetului Vaslui, deoarece singura cale de acces in acest sat este un drum de pamant de aproximativ sapte kilometri de la DN 243 B. Cristian Lungu, primarul comunei Coroiesti, a declarat ca un asemenea proiect era mai mult decat vital pentru localnici, care nu aveau niciun fel de acces la mijloacele de comunicatii: telefonie fixa, telefonie mobila, antene satelit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.