Peste 200 de proaspat studenti "se busculau", duminica trecuta, la usa cladirii Academiei de Studii Economice (ASE) din Strada Cihoschi pentru a-si depune diplomele de bacalaureat in original, urmand ca astfel sa le fie recunoscuta admiterea la facul
Peste 200 de proaspat studenti "se busculau", duminica trecuta, la usa cladirii Academiei de Studii Economice (ASE) din Strada Cihoschi pentru a-si depune diplomele de bacalaureat in original, urmand ca astfel sa le fie recunoscuta admiterea la facultatea unde au reusit. Tot prin acea usa se facea intrarea spre biroul unde se platesc taxele pentru cei care au fost admisi la sectiunea cu taxa de la facultatile respective. Astfel, cateva sute de studenti admisi la cele peste opt facultati din cadrul ASE (administrarea afacerilor; cibernetica, statistica si informatica economiei; contabi-litate si informatica de gestiune; comert; economie generala; economia agroalimentara si a mediului; finante, asigurari, banci si burse de valori; management, marketing si relatii economice internationale) au fost nevoiti sa se inghesuie in fata unei mici usi pentru a ajunge la salile repartizate pentru inscriere. Pe o scara foarte ingusta candidati si parinti se inghesuiau, unii sa urce, altii sa coboare, in timp ce persoanele din cadrul universitatii care s-au ocupat de aceasta etapa de dupa admitere nu luau nici o masura pentru rezolvarea situatiei. Potrivit calendarului de admitere, diplomele si ta-xele mai pot fi depuse sau platite in zilele 7-8 septembrie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.