Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat ieri ca victoria obtinuta la Urziceni, 2-0 cu Unirea, i-a costat scump pe moldoveni, Saric si Buta accidentandu-se. "Nici n-am putut sa dorm dupa victoria de la Urziceni! Chiar si pen
Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat ieri ca victoria obtinuta la Urziceni, 2-0 cu Unirea, i-a costat scump pe moldoveni, Saric si Buta accidentandu-se. "Nici n-am putut sa dorm dupa victoria de la Urziceni! Chiar si pentru o zi este placut sa vezi Politehnica pe primul loc. Aceasta victorie ne-a costat destul de scump. Accidentarea lui Saric, din minutul 10, ar putea duce la absenta jucatorului pentru ceva timp. La asta se adauga accidentarea lui Buta, care, inainte de a inscrie, a fortat si s-ar putea sa fi facut o contractura musculara care il face incert pentru partida cu Ceahlaul, din etapa viitoare", a spus Boca. Oficialul iesean a mentionat ca Saric a suferit o dubla fractura de piramida nazala. "Doctorul echipei nu a reusit sa-i opreasca sangerarea si a mers cu el la spitalul din Urziceni. Cand a revenit la stadion, a inceput insa din nou sa-i curga sange. Dupa meci, doctorul a mers cu el la Bucuresti, dar neavand o rezerva in spital, am decis sa-l ducem la o unitate medicala la Iasi. Saric a suferit o dubla fractura de piramida nazala si va lipsi mai mult timp", a explicat Boca. Acesta s-a declarat multumit de faptul ca pentru ieseni au inscris la Urziceni noile achizitii: "Ma bucur pentru Sfarlea ca a avut acea reusita. Si Buta a facut un meci bun si a reusit sa inscrie. Daca ar fi sa glumesc, as putea spune ca pe Mitrovic nu l-am folosit, pentru ca l-am pastrat sa dea gol cu Ceahlaul!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.