Compania Vae Apcarom Buzau a realizat, pe primul semestru al anului 2006, un profit net de doua milioane de lei, cu 42% mai mic comparativ cu perioada similara a lui 2005. Totodata, cifra de afaceri a companiei s-a redus cu 14%, la 24,7 milioane lei.
Compania Vae Apcarom Buzau a realizat, pe primul semestru al anului 2006, un profit net de doua milioane de lei, cu 42% mai mic comparativ cu perioada similara a lui 2005. Totodata, cifra de afaceri a companiei s-a redus cu 14%, la 24,7 milioane lei. La nivelul anului 2005, societatea a raportat un profit net de 5,9 milioane lei si o cifra de afaceri de 51,4 milioane lei. In urma procesului de privatizare, societatea a devenit in 1998 parte a grupului austriac Vae AG, unul dintre principalii producatori la nivel mondial de aparate de cale ferata. Compania are un capital social de 7,37 milioane lei si este listata la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, avand simbolul APC. Pretul unei actiuni Vae Apcarom la inchiderea sedintei de vineri s-a plasat la 52,5 bani, in stagnare fata de ziua precedenta. Cotatiile titlurilor au urcat, in ultima luna, cu 10,64%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.