POLINIA, Ekstraklasa, etapa 1 * Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a castigat acasa, scor 1-0 cu Gornik Zabrze. Pentru Wisla, HRISTU CHIACU a fost titular, dar i-a lasat locul lui Penksa din minutul 46, in timp ce EMILIAN DOLHA si NORB
POLINIA, Ekstraklasa, etapa 1 * Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a castigat acasa, scor 1-0 cu Gornik Zabrze. Pentru Wisla, HRISTU CHIACU a fost titular, dar i-a lasat locul lui Penksa din minutul 46, in timp ce EMILIAN DOLHA si NORBERT VARGA nu au fost folositi.
ELVETIA, Challange League, etapa a 2-a
l CRISTIAN TODEA si CRISTIAN IANU au fost integralisti pentru AC Bellinzona, 0-3 in deplasare cu Neuchatel Xamax. De la Bellinzona a lipsit ADRIAN PIT, accidentat.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 14-a * ADRIAN IENCSI a fost integralist pentru SPartak Moscova, 3-1 in deplasare cu Amkar Perm. Iencsi a primit un cartonas galben in minutul 30. De la SPartak a lipsit GABRIEL TAMAS, pus pe lista de transferuri * CRISTIAN DANCIA a lipsit de la Torpedo Moscova, 2-2 acasa cu TSKA Moscova.
UCRAINA, UPL, etapa a 2-a * FLORIN CERNAT (rezerva), CRISTIAN IRIMIA si TIBERIU GHIOANE (ambii neconvocati) au lipsit de la Dinamo Kiev, 5-0 in deplasare cu Metalurg Zaporoje.
SUA, MLS, Eastern Conference, etapa a 21-a
l ALEX ZOTINCA a fost integralist pentru Kansas City Wizards, 1-1 acasa cu New Englans Revolution.
CHINA, China League, etapa a 15-a * CLAUDIU RADUCANU a marcat un gol pentru Guangzhou, 5-1 acasa cu Neijing Hongdeng. Raducanu a inscris in minutul 28. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.