Dupa un an petrecut in Divizia B, Universitatea Craiova s-a facut remarcata, sambata, la revenirea pe prima scena fotbalistica. Oltenii nu s-au dezmintit si au „debutat“ cu scandal, patronul Adrian Mititelu s-a razbunat pe ziaristii care
Dupa un an petrecut in Divizia B, Universitatea Craiova s-a facut remarcata, sambata, la revenirea pe prima scena fotbalistica. Oltenii nu s-au dezmintit si au „debutat“ cu scandal, patronul Adrian Mititelu s-a razbunat pe ziaristii care au indraznit sa-l critice.

Scapat de unele dintre marile sale datorii, dupa ce a platit pe ultima suta de metri banii catre clubul Jiul Petrosani si impresarul irakianului Salih Jaber, finantatorul Adrian Mititelu a tinut sa isi dea arama pe fata. Plin de o ura asemanatoare cu prostia, „marioneta“ fostului militian Dinel Staicu s-a razbunat pe mass-media din Cetatea Banilor, neacreditandu-i la partida cu FC Vaslui pe reprezentantii majoritatii ziarelor locale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.