In graba ei stupida de a se alinia la normele europene de conduita a fotbalului, Federatia Romana de Fotbal a uitat ceva. Includerea in regulamente a unor paragrafe care sa stipuleze pedepsele pentru incalcarea adeziunilor la fair-play au parut lucr
In graba ei stupida de a se alinia la normele europene de conduita a fotbalului, Federatia Romana de Fotbal a uitat ceva. Includerea in regulamente a unor paragrafe care sa stipuleze pedepsele pentru incalcarea adeziunilor la fair-play au parut lucruri neinteresante pentru federali.

FRF a devenit un taram al incompetentei crase. Bunaoara, Manualul de Licentiere emis de UEFA dupa care s-a dispus retragerea licentei echipei Sportul Studentesc are destule lipsuri, si nu din vina forului continental. UEFA a lasat la latitudinea fiecarei federatii in parte sa aplice propriul regulament daca prevederile Manualului de Licentiere sunt incalcate. Astfel, institutia condusa de Lennart Johansson a lasat, intentionat, o formulare ambigua, deoarece in virtutea regulamentelor fiecarei natiuni, licenta poate fi reacordata sau, asa cum s-a intamplat cu Sportul, echipa respectiva poate fi retrogradata. Numai ca Federatia lui Mircea Sandu (foto), in graba de a promova Pandurii Tg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.