Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca a contactat sefii altor partide, care s-au aratat de acord sa initieze, in toamna, procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Presedintele PRM, C.V. Tudor a anuntat ca a c
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca a contactat sefii altor partide, care s-au aratat de acord sa initieze, in toamna, procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Presedintele PRM, C.V. Tudor a anuntat ca a contactat "sefii altor partide", care s-au aratat de acord sa fie initiata procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Intrebat cand va incepe aceasta procedura, Vadim a raspuns: "In toamna". El a refuzat sa spuna care au fost liderii politici cu care a discutat pe tema suspendarii sefului statutului, dar a adaugat: "Prin deductie, puteti sa banuiti". C.V. Tudor a sustinut ca "situatia e coapta" pentru suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, ca "pe Basescu nu il apuca Craciunul in aceasta functie" si ca seful statului ar fi "un om terminat". Liderul PRM a aratat ca, dupa votul de joi in Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului, "Basescu are o mare problema, iar problema asta este, intr-un cuvant, suspendarea". "De ce? Fiindca, mai mult ca oricand, Basescu se gaseste in incapacitatea fizica si mentala de a-si indeplini mandatul", a apreciat liderul PRM.
PC: Suspendarea presedintelui, actiune esuata
Vicepresedintele conservator Nicolae Popa sustine ca nu exista dovezile necesare care sa-l incrimineze pe seful statului si care sa necesite suspendarea acestuia din functie.
El a comentat astfel anuntul lui Vadim care a a declarat ca a contactat sefii altor partide, care s-au aratat de acord sa initieze, in toamna, procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Vicepresedintele PC Nicolae Popa a declarat ca "cei care vor incerca sa provoace suspendarea presedintelui Traian Basescu din functie vor esua lamentabil". "Nu exista nicio dovada concreta care sa il incrimineze pe seful statului", apreciaza el. Liderul conservator sustine ca ideea suspendarii este una pripita si "nu face decat sa intareasca si mai mult puterea lui Traian Basescu si sa-i compromita si mai mult pe cei care incearca sa il suspende". "Este cel mult o actiune de imagine", a mai spus Popa. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.