Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a anuntat, ieri, ca a gasit inlocuitor pentru Virgil Ardelean la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI). El a precizat ca va discuta intai cu prim-ministrul Calin
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a anuntat, ieri, ca a gasit inlocuitor pentru Virgil Ardelean la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI). El a precizat ca va discuta intai cu prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu despre propunerea sa si abia dupa aceea va face publica identitatea succesorului lui Ardelean. "Va asigur ca nu este niciuna din cele 28 de nominalizari aparute pana in prezent in presa", a spus ministrul. El a adaugat ca in unele din aceste cazuri "este vorba de autonominalizari". "Din fericire, decizia in acest caz o ia ministrul, si nu Parlamentul", a spus Vasile Blaga, referindu-se la situatia sefilor SRI si SIE. Virgil Ardelean a demisionat din functia de director al DGIPI pe 20 iulie, dupa ce directorul SRI, Radu Timofte, si directorul SIE, Gheorghe Fulga, si-au prezentat demisiile presedintelui Traian Basescu ca urmare a disparitiei omului de afaceri Omar Hayssam. Aceste demisii au fost urmate, la o zi distanta, de cea a procurorului general Ilie Botos.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.