Campioana nu a reusit sa se impuna la Timisoara, in fata unei echipe motivate. Meciul a fost precedat de incidente intre fani, cinci suporteri stelisti fiind injunghiati. Sorin Cartu nu a mai bagat ""autobaza"" in poarta, asa cum a fost ironizat
Campioana nu a reusit sa se impuna la Timisoara, in fata unei echipe motivate. Meciul a fost precedat de incidente intre fani, cinci suporteri stelisti fiind injunghiati. Sorin Cartu nu a mai bagat ""autobaza"" in poarta, asa cum a fost ironizat de Mihai Stoica dupa meciul din returul sezonului trecut, Steaua - FC Arges, cand ""Sorinacio"" antrena gruparea pitesteana. Poli a jucat ofensiv in fata campioanei, care a parut putin obosita dupa ruta Gorica - Timisoara. Cu toatea acestea, finalul de joc i-a prins pe banateni aparandu-se supraaglomerat. OFENSIV. ""La investitiile care s-au facut la Timisoara nu mai avem nici o scuza in cazul unui esec. Totusi, campionatul a inceput prea devreme"", a comentat antrenorul banatenilor, Sorin Cartu. Elevii sau au raspuns cu determinare, insa nu au putut profita de cateva balbe ale defensivei steliste. Numai ca Mansour, Caramarin si Gigel Bucur nu au reusit sa puncteze. Pe contraatac Steaua s-a dovedit destul de periculoasa, desi s-a vazut limpede ca absenta capitanului Mirel Radoi afecteaza jocul ros-albastrilor. OCAZII. Repriza secunda a debutat cu ocazia lui Mansour, dar campionii au replicat taios. In minutul 81, Oprita a scapat singur, dar Corpodean a semnalizat un fault pentru un presupus fault la Mc Kain. Doua minute mai tarziu, Nicolita a trimis balonul in bara. ""Nu suntem pusi la punct cu pregatirea si asta s-a vazut, ca am terminat meciul cu sufletul la gura. Jucatorii mei si-au dorit prea mult victoria si de aici a aparut si precipitarea"", a spus Cartu dupa meci.
SUPARAT. Radoi a suportat bine operatia la genunchiul drept, dar va sta mult timp in afara gazonului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.