Plicul cu succesorul lui Virgil  Ardelean la sefia DGIPI a fost trimis  de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, premierului Tariceanu. “Am luat o decizie in acest caz si va asigur ca nu este nici una din cele 28 de n
Plicul cu succesorul lui Virgil Ardelean la sefia DGIPI a fost trimis de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, premierului Tariceanu. “Am luat o decizie in acest caz si va asigur ca nu este nici una din cele 28 de nominalizari aparute pana in prezent in presa”, a spus, ieri, ministrul. Blaga a precizat ca doar dupa discutia pe care o va avea cu Tariceanu va face public numele noului sef al DGIPI.

Pana in momentul de fata au fost vehiculate mai multe persoane, printre care Constantin Darna, adjunctul lui Ardelean, si Gelu Oltean, comisar-sef, atasat al MAI pe langa Ambasada Romaniei la Roma.
Plicul cu succesorul lui Virgil Ardelean la sefia DGIPI a fost trimis de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

„Am luat o decizie in acest caz si va asigur ca nu este niciuna dintre cele 28 de nominalizari aparute pana in prezent in presa“, a spus, ieri, ministrul. Blaga a precizat ca va discuta int&a circ;i cu prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu despre propunerea sa si abia dupa aceea va face publica identitatea succesorului lui Ardelean.

Nu e nevoie de Parlament
„Din fericire, decizia in acest caz o ia ministrul, si nu Parlamentul“, a spus Vasile Blaga, referindu-se la situatia sefilor Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Informatii Externe.

Cauza: Hayssam
Virgil Ardelean a renuntat la sefia DGIPI la sfarsitul saptamanii trecute, cand si directorul Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, si cel al Serviciului de Informatii Externe, Gheorghe Fulga, au demisionat ca urmare a situatiei create dupa eliberarea din arest a omului de afaceri Omar Hayssam.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.