Meciurile de la Timisoara, Targu-Jiu si din Cotroceni reprezinta capetele de afis ale primei etape a noii Ligi I, la capatul careia echipa care va deveni campioana va evolua direct in grupele Ligii Campionilor si va incasa nu mai putin de 6 milioane
Meciurile de la Timisoara, Targu-Jiu si din Cotroceni reprezinta capetele de afis ale primei etape a noii Ligi I, la capatul careia echipa care va deveni campioana va evolua direct in grupele Ligii Campionilor si va incasa nu mai putin de 6 milioane de euro!

Steaua, Rapid, Dinamo, Timisoara si Clujul au inceput, deja, visul de marire, intr-un campionat care se anunta mai disputat ca niciodata. Retrogradarea mincinoasa si nedreapta a Sportului Studentesc in Liga a II-a face ca prima etapa sa stea nu numai sub zodia disputei din teren, dar si in cea de dinafara lui, acolo unde granzii campionatului se vor bate cu indarjire pentru inregimentarea oricarei valori a defunctei „gasti nebune“.

Pontul final, 6 milioane de euro si un loc in grupele Ligii Campionilor, va transforma, cu siguranta, Liga I intr-un camp de lupta veritabil, unde nu vor lipsi nici atacurile sub centura, nici presiunile, nici demagogia, nici valoarea. Cine va rezista acestui tur de forta isi va vedea visul implinit. Pentru altii, singura motivatie este supravietuirea, macar in ceea ce le priveste pe Pandurii si UTA, echipe retrogradate la finele campionatului t recut, dar trezite la viata de ciudatele legi care au existat, pana acum, in fotbalul pastorit de Mitica de la Liga.

Fanii banateni renunta la greva
Astazi, la Timisoara, de la ora 21.00, in direct la Antena 1, se va consuma primul mare derby al editiei 2006-2007 la Ligii I. Sortii au decis ca echipa campioana, Steaua, sa intalneasca pe Poli, ultima formatie antrenata de Olaroiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.