Bogdan-Andrei Zavaleanu, fiul sefului Directiei Management Logistic - chestor Constantin Zavaleanu, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, a fost prins, joi dupa-amiaza, in flagrant, de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii
Bogdan-Andrei Zavaleanu, fiul sefului Directiei Management Logistic - chestor Constantin Zavaleanu, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, a fost prins, joi dupa-amiaza, in flagrant, de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, in timp ce oferea spre vanzare patru doze cu heroina. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), in urma efectuarii perchezitiei domiciliare, au mai fost descoperite apro-
ximativ doua grame de heroina, precum si suma de 500 de lei, bani proveniti din vanzarea drogurilor. Urmeaza ca celelalte masuri procedurale sa fie dispuse de DIICOT - Biroul Teritorial Bucuresti.
Pe de alta parte , ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, asigura opinia publica de faptul ca ancheta in cazul Bogdan-Andrei Zavaleanu, retinut in aceasta seara pentru trafic de droguri, va fi gestionata in continuare cu aceeasi corectitudine, rigurozitate si transparenta ca pana in prezent. Aceasta ancheta nu a fost si nu va fi influentata, in nici un fel, de pozitia detinuta de tatal invinuitului in cadrul MAI. "In fata legii, personalul MAI si familiile acestuia sunt cetateni obisnuiti si au parte de acelasi tratament ca orice alt cetatean", subliniaza ministrul Vasile Blaga.
Cu atat mai mult, in situatiile in care un reprezentant al MAI sau un membru al familiei sale fac obiectul unei cercetari penale, ancheta trebuie sa se desfasoare in conditii de transparenta maxima, pentru a evita orice fel de suspiciuni, mai precizeaza ministrul administratiei si internelor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.