Fotbalistul angolez Ze Kalanga a ajuns ieri in Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul "Henri Coanda" de oficialii dinamovisti Cristian Borcea si Constantin Danilescu. Ze Kalanga a semnat contractul cu Dinamo imediat ce a ajuns in Romania si se va al
Fotbalistul angolez Ze Kalanga a ajuns ieri in Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul "Henri Coanda" de oficialii dinamovisti Cristian Borcea si Constantin Danilescu. Ze Kalanga a semnat contractul cu Dinamo imediat ce a ajuns in Romania si se va alatura lotului incepand de astazi. "Batem pe Steaua!", a spus angolezul la aeroport, acesta fiind si primul sau mesaj pentru fanii lui Dinamo. Altfel, Dinamo ar putea sa-l legitimeze si pe sarbul Leo Lerinc (mijlocas central, 31 de ani), fotbalist care detine si cetatenie maghiara. Lerinc, care a mai jucat la Vojvodina Novi Sad, Steaua Rosie Belgrad (ambele din Serbia), St. Gall (Elvetia), Ciudad de Murcia (Spania) si Ethnikos Achnas (Cipru), este asteptat astazi la Bucuresti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.