Consiliul de Administratie al UCM Resita a aprobat majorarea capitalului societatii cu suma de 2,682 milioane de lei, transmite un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Majorarea se va face prin conversia in actiuni a datoriei UCM Resita fata d
Consiliul de Administratie al UCM Resita a aprobat majorarea capitalului societatii cu suma de 2,682 milioane de lei, transmite un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Majorarea se va face prin conversia in actiuni a datoriei UCM Resita fata de actionarul INET AG (compensarea creantei actionarului prin actiuni ale companiei din Resita), in valoare de 2,542 milioane de lei. Valoarea creantei INET AG asupra UCM Resita va fi utilizata pentru subscrierea de actiuni noi emise in cadrul majorarii capitalului. Restul de circa 150.000 de lei aferenti majorarii constituie aport in numerar. Societatea va emite un numar de 26.827.849 actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei fiecare. Termenul pentru exercitarea dreptului de preferinta al actionarilor existenti la data inregistrare este de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial. Actiunile ramase nesubscrise vor fi anulate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.