a trimis mingea peste bara portii lui Carlos. Golul din lovitura libera al lui Dica din minutul 52 i-a descatusat pe ros-albastriii care au mai inscris o data, prin Iacob, si au mai ratat doua ocazii mari, prin Paraschiv si Dica. Steaua si-a asigurat
a trimis mingea peste bara portii lui Carlos. Golul din lovitura libera al lui Dica din minutul 52 i-a descatusat pe ros-albastriii care au mai inscris o data, prin Iacob, si au mai ratat doua ocazii mari, prin Paraschiv si Dica. Steaua si-a asigurat practic calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, slovenii parand multumiti de ce au realizat pana acum. De altfel, gazdele au tratat intalnirea ca pe o sarbatoare, Steaua fiind considerata o echipa de calibru dupa parcursul european din sezonul trecut.

Olaroiu, nemultumit de atitudinea jucatorilor
Tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, s-a declarat deranjat de lejeritatea aratata in joc de elevii sai. "Am obtinut un rezultat bun, dar, dupa 15 minute bune ale noastre de la inceput, nu am mai jucat cu aceeasi determinare si concentrare. Nu am facut unul dintre cele mai bune jocuri, nu am jucat cum trebuia, iar acest lucru m-a dezamagit. Acea suficienta, relaxare, din jocul nostru nu mi-a placut. Jucatorii nostri au crezut ca pot rezolva meciul foarte usor, dar a intervenit acea lejeritate de care am vorbit", a spus Olaroiu.

Slovenii s-au resemnat
Chiar daca inaintea partidei tur cei de la ND Gorica isi propusesera sa puna cat mai multe probleme Stelei, rezultatul de 2-0 inregistrat miercuri seara i-a calmat pe sloveni. "E clar ca nu mai avem nicio sansa de calificare, Steaua e deja in turul trei. Romanii m-au impresionat prin posesia mingii, astfel ca nu ne-au lasat prea multe sanse", a precizat antrenorul Pavel Pinni. Olaroiu insa cere seriozitate pentru meciul retur: "Trebuie sa tratam meciul retur cu seriozitate, pentru ca e inceput de sezon si trebuie sa ne gasim ritmul". Oli a declarat ca s-a gandit mai mult la meciul de sambata de la Timisoara, unde delegatia stelista a plecat direct de la Gorica.

Presa slovena: "Romanii au fost prea puternici"


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.