Fie ca face bungee-jumping, scuba-diving sau sare cu parasuta de la 4.000 de m, Roxana Ciuhulescu este mereu in cautare de senzatii tari. Mai nou, prezentatoarea emisiunii ProMotor s-a inscris la Becker Aviation, prima scoala de pilotaj de elicoptere
Fie ca face bungee-jumping, scuba-diving sau sare cu parasuta de la 4.000 de m, Roxana Ciuhulescu este mereu in cautare de senzatii tari. Mai nou, prezentatoarea emisiunii ProMotor s-a inscris la Becker Aviation, prima scoala de pilotaj de elicoptere din Romania.
"Imi doresc sa zbor practic de cand eram copil. Acum cativa ani am fost chiar in Australia pentru a face scoala de aviatie militara, dar nu am putut pentru ca, surprinzator, sunt prea inalta, limita de inaltime fiind de 1,87 m. Initial am vrut sa urmez scoala de pilotaj de avioane, dar elicopterul mi se pare mai interesant, mai ales ca esti independent de pista si ai mai multe optiuni de aterizare". Cursurile scolii pe care protevista urmeaza sa o inceapa in curand se vor concretiza in 180 ore de teorie si 45 de ore de zbor si se vor incheia cu un examen scris si unul practic.
"Am 4 materii pe care trebuie sa le invat la perfectie - una dintre ele fiind meteorologia", spune Roxana.
Dupa ce va trece de aceste probe, fosta playmate se va putea lauda cu licenta internationala de pilot particular.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.