Robert Ciobanu, ieseanul in varsta de 17 ani care anul trecut a supus-o la perversiuni sexuale si a ucis-o pe vecina sa, Larisa Chelaru, in varsta de 8 ani, va face apel la sentinta care i-a fost aplicata, anume 20 de ani de puscarie. El a mai fost o
Robert Ciobanu, ieseanul in varsta de 17 ani care anul trecut a supus-o la perversiuni sexuale si a ucis-o pe vecina sa, Larisa Chelaru, in varsta de 8 ani, va face apel la sentinta care i-a fost aplicata, anume 20 de ani de puscarie. El a mai fost obligat si la plata unor daune de 110.000 RON, iar acum considera ca a primit o pedeapsa prea grea, solicitand apel, informeaza RomNET. Avocatul sau, Andrei Zuza, a precizat ca pedeapsa e prea mare pentru clientul sau, mai ales ca i s-a dat cu mult peste maximul pentru omor calificat, retinandu-se circumstante agravante si i s-a mai aplicat un spor de patru ani, pentru ca omorul a fost precedat de perversiuni sexuale. "Nu este normal sa dai pedeapsa maxima si inca doua sporuri, pentru ca nu a fost vorba de cruzime acolo, nimeni n-ar fi invocat acest lucru daca victima nu era o fetita de 8 ani. Si daunele cerute sunt exagerate", a spus Ciobanu. Familia Ciobanu este obligata sa-si vanda casa si astfel va ajunge in strada, fiind vorba de oameni aproape de varsta de pensionare. Pe de alta parte, mama Larisei Chelaru a precizat ca va face apel si ea, deoarece pedeapsa aplicata criminalul este prea mica, iar despagubirile sunt si ele reduse, mai ales ca ea solicitase dublul sumei aprobate prin sentinta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.