Aflat intr-o vizita de lucru in Rusia, presedintele venezuelean Hugo Chavez are toate motivele sa se declare satisfacut de evolutia colaborarii tehnico-militare dintre cele doua state. Saptamana trecuta, ministrul rus al apararii, Serghei Ivanov, a a
Aflat intr-o vizita de lucru in Rusia, presedintele venezuelean Hugo Chavez are toate motivele sa se declare satisfacut de evolutia colaborarii tehnico-militare dintre cele doua state. Saptamana trecuta, ministrul rus al apararii, Serghei Ivanov, a anuntat realizarea unei intelegeri privind livrarea in Venezuela a 30 de avioane ultramoderne de atac Suhoi-30 si a 30 de elicoptere de lupta, in valoare de peste 1 miliard de dolari.
Dupa vizita la fabrica de armament din Ijevsk, unde s-a intalnit si cu renumitul inventator al automatului Kalasnikov, Chavez a declarat ca urmeaza sa fie semnat si un acord privind constructia in Venezuela a unei uzine pentru producerea acestor automate si a munitiei aferente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.