David Hasselhoff, devenit celebru pentru rolul jucat in "Alerta la Malibu", a primit interdictie de a se urca intr-un avion al companiei British Airways, din cauza ca era intr-o stare avansata de ebrietate. In timp ce astepta sa se imbarce pentru a z
David Hasselhoff, devenit celebru pentru rolul jucat in "Alerta la Malibu", a primit interdictie de a se urca intr-un avion al companiei British Airways, din cauza ca era intr-o stare avansata de ebrietate. In timp ce astepta sa se imbarce pentru a zbura la Los Angeles, pe aeroportul londonez Heathrow, actorul american in varsta de 53 de ani a consumat o cantitate foarte mare de bere si whisky, a inceput sa se plimbe mormaind si clatinandu-se prin aeroport si chiar a incercat sa o abordeze pe patroana unui magazin, relateaza Mediafax. "Nu era agresiv dar nu se putea tine pe picioare", a declarat un martor. Personalul de la British Airways i-a explicat actorului ca nu se poate urca in avion in starea in care se afla. Actorul le-a explicat acestora ca nu se poate impaca cu gandul ca sotia sa, Pamela, a intentat divort dupa 16 ani de casatorie. Actorului i s-a oferit loc intr-un alt avion al companiei. In urma cu trei saptamani, aflat tot in stare de ebrietate, actorul s-a batut cu cativa agenti care asigurau securitatea pentru turneul de tenis de la Wimbledon. In urma cu o saptamana, actorul s-a taiat pe cand se barbierea in camera sa dintr-un hotel londonez si a trebuit sa fie transportat la spital. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.