Managerul general de la Steaua, Mihai Stoica, risca sanctiuni pentru comportamentul sau de la Supercupa Romaniei la fotbal, a anuntat ieri Ionut Lupescu, director general al FRF. Lupescu a declarat ca, in primul rand, conducatorii cluburilor trebuie
Managerul general de la Steaua, Mihai Stoica, risca sanctiuni pentru comportamentul sau de la Supercupa Romaniei la fotbal, a anuntat ieri Ionut Lupescu, director general al FRF. Lupescu a declarat ca, in primul rand, conducatorii cluburilor trebuie sa impuna respect prin tot ceea ce fac. "Am reusit sa schimbam statutul FRF, dupa ce am reusit sa aducem oameni independenti in comisii, care nu sunt salariati ai LPF sau FRF - judecatori, juristi, procurori. Tuturor le-am dat regulamentele si le-am cerut sa le aplice la maxim si sa le respecte", a spus Lupescu. "Am vazut si eu meciul din Supercupa si mi-a lasat un gust amar. Eu cred ca totul pleaca de la conducatori. Cred ca trebuie sa respecte si sa impuna respect prin comportamentul lor, prin tot ceea ce fac", a mai spus Lupescu. La randul sau, Florin Prunea, directorul coordonator al Sistemului National de Licentiere, a declarat: "La astfel de gesturi ar trebui o toleranta zero! Trebuie sa aplicam la sange regulamentele care sunt in vigoare. Regulamentele s-au schimbat, iar acum sunt prevazute sanctiuni foarte mari". "Potrivit regulamentului disciplinar, principala modalitate de judecare a cazurilor de indisciplina este ca urmare a autosesizarii Comsiei de Disciplina", a precizat Iustin Stefan, juristul FRF. In schimb, Dumitru Dragomir, seful LPF, a spus ca liga nu se poate autosesiza in cazul lui Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.