Incepand de luni, 31.07.2006, telespectatorii Euforiei TV vor putea urmari in direct, zilnic, de la orele 17:00 la 19:00, show-ul ""Zodia Fluturelui"". Mutarea acestuia in grila de la orele 15:00 la orele 17:00 confirma succesul acestei productii. P
Incepand de luni, 31.07.2006, telespectatorii Euforiei TV vor putea urmari in direct, zilnic, de la orele 17:00 la 19:00, show-ul ""Zodia Fluturelui"".
Mutarea acestuia in grila de la orele 15:00 la orele 17:00 confirma succesul acestei productii. Prezentat de Manuela Fedorca, intr-o revenire de senzatie, show-ul ""Zodia Fluturelui"" a oferit deja o multime de surprize, invitati dintre cei mai diversi, concursuri, sfaturi.
Prezentatoarea are zilnic cate
4-5 invitate care discuta sincer despre toate problemele, preocuparile, aspiratiile si asteptarile femeilor. Alaturi de aceasta noutate rezervata telespectatorilor, site-ul Euforia TV, pe care il puteti accesa la adresa www.euforia.tv, gazduieste pagina Clubul Zodia Fluturelui. Aici telespectoarele Euforia TV si nu numai isi pot exprima opiniile, pot comunica intre ele si pot afla ultimele noutati privind emisiunea lor preferata, ""Zodia Fluturelui"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.