Dinamo a trecut de Hibernians cu 5-1 aseara in Stefan cel Mare, insa impresia lasata de echipa lui Mircea Rednic a fost una extrem de modesta. A fost 0-0 la pauza, un scor foarte putin scontat in fata unei trupe de amatori, care insa a rezistat cu br
Dinamo a trecut de Hibernians cu 5-1 aseara in Stefan cel Mare, insa impresia lasata de echipa lui Mircea Rednic a fost una extrem de modesta. A fost 0-0 la pauza, un scor foarte putin scontat in fata unei trupe de amatori, care insa a rezistat cu brio unui trio ofensiv de mare forta: Danciulescu, Niculescu, Ganea. Mai mult, defensiva a dat din nou rateuri, prilejuindu-le maltezilor o bara in minutul 15! Prima repriza a fost foarte slaba poate si din cauza caldurii sufocante de la Bucuresti, determinandu-l pe Rednic sa faca doua schimbari chiar de la pauza, trimitandu-l pe Margaritescu in locul lui Claudiu Niculescu.
Cu mijlocul intarit, "cainii" au combinat mai mult si mai eficient, reusind abia in minutul 55 sa sparga barajul defensiv al oaspetilor. Adrian Cristea a marcat din marginea careului cu un sut plasat, apoi Dinamo a fost mai dezinvolta, Danciulescu trecandu-si in cont "dubla". In scurt timp a intrat tanarul Predescu, impresionand cu doua pase subtile, iar Catalin Munteanu si Buzurovic au inchis tabela, nu inainte ca jucatorul de origine sarba sa puncteze si in poarta dinamovistilor, dupa o gafa de proportii a neozeelandezului Moss.
Ca si dupa prima mansa, castigata de Dinamo cu 4-0, defensiva a aratat slabiciuni destul de mari, cuplul de fundasi centrali format din Radu Stefan si Lucian Goian (titularizat in locul lui Moti, eliminat in prima mansa) prezentandu-se destul de modest in fata propriilor suporteri. Rednic mai are mult de munca in "Groapa", avand deocamdata scuza ca are multi jucatori noi, care au nevoie de timp pentru a se omogeniza. (B.G.)
Dinamo - HIBERNIANS 5-1 (0-0)
Au marcat: AD. CRISTEA (55), DANCIULESCU (61, 84), C. MUNTEANU (90+1), BUZUROVIC (90+2a)
Stadion: Dinamo; spectatori: 5000.
DINAMO: Moss - Blay, L. Goian, St. Radu, Pascovici (46 Pulhac) - Tames (64 Predescu) , Ad. Cristea, C. Munteanu - Danciulescu, Cl. Niculescu (46 Margaritescu), Ganea. Antrenor: Mircea Rednic.
HIBERNIANS: Muscat - Xuereb , Mintoff, Cassar, Baldacchino (71 Camilleri) - Agius, Scerri, Bartolo, Buzurovic - Chukunyere (88 Vella), Failla. Antrenor: Robert Gatt.
Au arbitrat: V. Svilokos - I. Krmar, T. Setka. (toti din Croatia).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.