- Subscrierea la majorarea capitalului la Dafora Medias nu a inceput inca din cauza ca decizia adoptata in 15 februarie nu a fost inca publicata in Monitorul Oficial. Oficialii companiei estimeaza ca publicarea se va face dupa data de 12-15 martie, t
- Subscrierea la majorarea capitalului la Dafora Medias nu a inceput inca din cauza ca decizia adoptata in 15 februarie nu a fost inca publicata in Monitorul Oficial. Oficialii companiei estimeaza ca publicarea se va face dupa data de 12-15 martie, transmite un comunicat al companiei.
- Divizia de brokeraj a ING Bank, ING Securities, a obtinut in anul 2006 o cifra de afaceri de 13,84 milioane lei, in crestere cu 33% fata de anul anterior, datorita interesului sporit al investitorilor straini pentru piata de capital romaneasca. Profitul net realizat de ING Securities a ajuns in 2006 la 7,58 milioane de lei, in crestere cu 22,6% fata de castigul din 2005.
- Valoarea tranzactiilor incheiate pe piata Rasdaq a fost de 13,63 milioane lei, iar peste 77% din schimburi au fost realizate cu actiuni ale companiei de asigurari Ardaf. Valoarea tranzactiilor cu titlurile asiguratorului au ajuns la 10,56 milioane lei iar actiunile au avut o crestere de 4,21%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.