Rica Raducanu se tine de giumbuslucuri la varsta celei de-a doua tinereti: dupa ce a semnat cronici de carte in „Plai cu boi“, acum s-a apucat de film si se pare ca i-a iesit bine. Mircea Daneliuc a pariat pe el si l-a distribuit intr-un

Rica Raducanu se tine de giumbuslucuri la varsta celei de-a doua tinereti: dupa ce a semnat cronici de carte in „Plai cu boi“, acum s-a apucat de film si se pare ca i-a iesit bine. Mircea Daneliuc a pariat pe el si l-a distribuit intr-un din rolurile principale (Maricel) din filmul „Legiunea Straina“, ala carui filmari s-au incheiat in 28 iunie. Scenariul si regia sunt semnate de Mircea Daneliuc, iar productia a fost asigurata de Castel Film cu spijinul CNC si TVR.

Pe scurt, productia este o pitoreasca comedie neagra care se integreaza perfect in situatia sociala si politica a Romaniei actuale. Replicile spumoase, accentul actorilor, dar si situatiile excelent scrise dau o savoare aparte filmului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.