Dinamo si-a prezentat joi seara, in fata a 6000 de suporteri, noua conducere tehnica si lotul pentru sezonul 2006/2007 in cadrul unui spectacol in care organizatorii au pregatit, printre altele, un concert al trupei Vama Veche, focuri de artificii si
Dinamo si-a prezentat joi seara, in fata a 6000 de suporteri, noua conducere tehnica si lotul pentru sezonul 2006/2007 in cadrul unui spectacol in care organizatorii au pregatit, printre altele, un concert al trupei Vama Veche, focuri de artificii si un spectacol cu lasere. Spectacolul "Red Dogs Show" a inceput cu 30 de minute intarziere fata de ora programata, 19, cu mai multe concursuri adresate suporterilor, in care acestia au putut castiga 11 abonamente pe viata la Dinamo si 11 deplasari la meciurile din provincie ale echipei "alb-rosii", precum si mingi si tricouri de fotbal. A urmat apoi un concert sustinut de "Vama Veche", care a durat aproximativ 20 de minute. Concertul a fost urmat de prezentarea conducerii tehnice si a lotului de jucatori, fotbalistii intrand pe teren pe un covor rosu, in luminile reflectoarelor. Cei 25 de jucatori care au urcat pe scena amplasata in mijlocul terenului au fost Mircea Oltean, Florin Matache, Glen Moss - portari; Dorin Mihut, Stefan Radu, Lucian Goian, Cristian Pulhac, George Galamaz, George Blay, Cosmin Pascovici, Cosmin Moti - fundasi; Cornel Predescu, Alexandru Pacurar, Razvan Paduretu, Adrian Ropotan, Ionut Tames, Catalin Munteanu, Sreten Stanic, Andrei Margaritescu, Adrian Cristea - mijlocasi; Liviu Ganea, Dan Codreanu, Ionel Ganea, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu - atacanti. Ultimul a fost prezentat antrenorul principal Mircea Rednic, care, inainte de a urca pe scena, a alergat pe pista de atletism, salutandu-i pe suporteri. Suporterii de la peluza "Catalin Haldan" au aprins torte pe care le-au aruncat pe pista de atletism, pompierii facand eforturi sa le stinga cu piciorul. Dupa ce au reusit sa stinga tortele, pompierii au udat pista de atletism. Spectacolul s-a incheiat cu un foc de artificii.
2-0 cu FC Vaslui
Prezentarea lotului a continuat, de la ora 22, cu meciul amical Dinamo - FC Vaslui, scor 2-0 (1-0). Pentru "cainii rosii" au marcat Danciulescu (30) si C. Munteanu (75). Din cei 25 de fotbalisti prezentati, doar trei nu au jucat cu FC Vaslui, fiind accidentati: Galamaz, Predescu si D. Codreanu (titularii lui Rednic au fost Moss - Blay, Moti, St. Radu, Pascovici - Ropotan - Al. Pacurar, Danciulescu, Stanic - I. Ganea, Cl. Niculescu, ceilalti jucatori intrand pe teren pe parcursul partidei). De partea cealalta, Gigi Multescu, antrenorul lui FC Vaslui, a folosit echipa Pavos - Buhusi, L. Ivan, Tassos, I. Baicu - Lekic, C. Cornea - P. Jovanovic, M. Croitoru, I. Voicu - V. Frunza; au mai jucat Zolna, Suleap II, S. Frunza, Oancea, Bukvic, Pavel si Buhaescu. (MIG)
Zicu atacat de fanii lui Dinamo
Suporterii lui Dinamo au strigat la pauza meciului amical cu FC Vaslui, organizat cu ocazia prezentarii lotului gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, ca atacantul Ianis Zicu "are cioc si pene", taxand astfel transferul acestuia la Rapid. Fostul atacant dinamovist a semnat un contract cu Rapid, el fiind imprumutat de la Inter Milano, dupa ce in sezonul trecut a evoluat, tot sub forma de imprumut, la gruparea din "Groapa". In timpul meciului cu FC Vaslui, suporterii din factiunea "Brigate" au afisat un banner negru, pe care scria cu litere albe "Octombrie negru", aducandu-i astfel un omagiu fostului capitan Catalin Haldan, decedat in octombrie 2000. Meciul amical Dinamo - FC Vaslui a incheiat spectacolul organizat de FC Dinamo cu ocazia prezentarii noii conduceri tehnice si a lotului de jucatori pentru sezonul 2006/2007. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.