Astazi B1TV va difuza o editie speciala "No Comment". De aceasta data protagonisti vor fi domnul si doamna Columbeanu. Monica va deveni oficial doamna Columbeanu.
Nunta celui mai mediatizat cuplu din Romania va fi difuzata live la B1TV, incepa
Astazi B1TV va difuza o editie speciala "No Comment". De aceasta data protagonisti vor fi domnul si doamna Columbeanu. Monica va deveni oficial doamna Columbeanu.
Nunta celui mai mediatizat cuplu din Romania va fi difuzata live la B1TV, incepand cu ora 10.30. "Evenimentul secolului", asa cum titreaza B1TV, va fi transmis de la Snagov.
Irinel si Monica se vor cununa civil in cursul diminetii. Cununia se va desfasura pe pontonul resedintei miliardarului si va fi urmata de ceremonia cununiei religioase care va avea loc la Manastirea Snagov.
Reporterul special B1TV va fi Gina Tanase, realizatoarea emisiunii Verissimo, care va asigura transmisia de la resedinta mirilor iar in studioul B1TV din Calea Victoriei se vor afla realizatoarele emisiunii "6! Vine presa". Mbela Nzuzi si Roxana Iliescu vor comenta evenimentul in compania a numerosi invitati: ziaristi, personalitati din showbiz, stilisti sau specialisti in moda si beauty.
Incepand cu ora 20.30, B1TV va difuza, de la resedinta familiei Columbeanu, petrecerea de nunta a celebrului cuplu, eveniment la care au fost invitate peste doua sute de persoane. Pentru transmiterea evenimentului B1TV a instalat la Snagov un car de reportaj, 12 camere de filmat (fixe si mobile) si a mobilizat un numar impresionant de personal tehnic pentru fiecare locatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.