Adeverinta medicala in baza careia Omar Hayssam a convins instanta sa fie eliberat, intrucat are doua metastaze, a fost parafata in data de 25 aprilie de medicul curant al sirianului de la Spitalul Penitenciarului Rahova, Constantin Tanasescu. Medicu
Adeverinta medicala in baza careia Omar Hayssam a convins instanta sa fie eliberat, intrucat are doua metastaze, a fost parafata in data de 25 aprilie de medicul curant al sirianului de la Spitalul Penitenciarului Rahova, Constantin Tanasescu. Medicul care l-a operat pe Hayssam de cancer la colon, fostul ministru al sanatatii, Mircea Beuran, a declarat insa ca in luna ianuarie, cand i-a facut biopsie sirianului, acesta nu avea metastaza. Hayssam a solicitat direct si verbal adeverinta si i s-a dat imediat, conform directorului adjunct al Penitenciarului Rahova, Marius stef. Procedura prevede ca Omar Hayssam trebuia sa faca o solicitare scrisa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.