Retailerul de electrocasnice si produse IT&C Altex a deschis ieri a unsprezecea unitate Media Galaxy, in cadrul complexului comercial Unirea Shopping Center, investitia ridicandu-se la 1,5 milioane de euro. Cu o suprafata totala de 6.000 mp, Media Ga
Retailerul de electrocasnice si produse IT&C Altex a deschis ieri a unsprezecea unitate Media Galaxy, in cadrul complexului comercial Unirea Shopping Center, investitia ridicandu-se la 1,5 milioane de euro. Cu o suprafata totala de 6.000 mp, Media Galaxy Unirea este cel mai mare "locatar" al magazinului Unirea si cel mai mare magazin de profil din Romania. Potrivit sefului Altex, Dan Ostahie, piata de profil a dat semne de revenire in luna iulie, dupa ce a cunoscut un ritm de scadere ca urmare a nivelului foarte ridicat de consum prin creditare din perioada 2003-2005, dublat de politica Bancii Centrale de temperare a consumului prin contractarea de credite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.